Gestor nexo PRO 1 stanowisko

Gestor nexo PRO 1 to licencja umożliwiająca korzystanie z oprogramowania na 1 stanowisku pracy.

899,00 zł

Gestor nexo PRO - Zaawansowane narzędzie do zarządzania relacjami z klientami i pracą w firmie

Gestor nexo PRO to innowacyjny program do zarządzania relacjami z klientami (CRM) i usprawniania pracy wewnątrz firmy. Dzięki temu zaawansowanemu systemowi zautomatyzujesz wiele procesów biznesowych, co pozwoli zaoszczędzić czas i zwiększyć efektywność pracy Twojej firmy.

Kluczowe funkcje Gestora nexo PRO:

• Kompleksowe zarządzanie danymi klientów: Ewidencjonowanie szczegółowych informacji o klientach, historii kontaktów, ofertach i negocjacjach, a także prowadzenie korespondencji mailowej i zbiorczej wysyłki maili.
  • Usprawnienie pracy wewnątrz firmy: Planowanie zadań, delegowanie obowiązków, monitorowanie postępów, a także rezerwacja ogólnodostępnych zasobów, takich jak pojazdy służbowe.
  • Integracja z systemem sprzedaży Subiekt nexo: Wspólne kartoteki klientów, asortymentu, cenników, promocji oraz łatwe przekształcanie ofert w dokumenty handlowe i magazynowe.
  • Dostosowywanie do indywidualnych potrzeb: Tworzenie własnych rozszerzeń, dodawanie indywidualnych rozwiązań, tworzenie własnych pól, słowników, flag, raportów, wzorców wydruku itp.
  • Wersja PRO z dodatkowymi narzędziami: Sfera dla Gestora, oferty wielowariantowe, punkty rozszerzeń, zaawansowane pola własne, wydruki i raporty własne, flagi własne, dedykowane widoki, definiowanie ról użytkowników, definiowanie oddziałów, wielu dostawców w danych asortymentu, obsługa zamienników asortymentu oraz biblioteka załączników.

Inwestując w Gestor nexo PRO, zyskujesz zaawansowane narzędzie do zarządzania firmą, które można łatwo dostosować do specyficznych potrzeb Twojego biznesu. Skorzystaj z pełnej funkcjonalności i dodatkowych rozwiązań, aby zoptymalizować procesy w swojej firmie już dziś!