Subiekt nexo PRO + 1 stanowisko upgrade z GT Subiekt

Upgrade z GT do nexo PRO - profesjonalne wsparcie dla Twojej firmy. Wybierz nexo PRO i skorzystaj z zaawansowanych funkcji dedykowanych dla małych i średnich przedsiębiorstw. Inwestuj w rozwój swojego biznesu z nexo PRO!

Subiekt nexo PRO – Profesjonalne wsparcie dla Twojej firmy

Zaawansowane oprogramowanie do zarządzania sprzedażą dla małych i średnich przedsiębiorstw, Subiekt nexo PRO, to rozszerzona wersja popularnego Subiekta nexo. Dzięki szerokiemu wachlarzowi funkcji, spełni nawet najbardziej wymagające oczekiwania.

Subiekt nexo PRO umożliwia kompleksową obsługę przedsiębiorstw wielooddziałowych, oferując zaawansowane zarządzanie cenami, obsługę zamówień i elastyczną politykę cenową. Program pozwala na indywidualne dopasowanie ustawień, takich jak dodawanie własnych pól do elementów programu czy tworzenie własnych wzorców wydruku i raportów.

W ramach Subiekta nexo PRO otrzymujesz m.in.:

• Zaawansowane obsługiwanie dokumentów handlowych i magazynowych.
  • Elastyczne opcje płatności, takie jak przedpłaty, płatności za pobraniem czy sprzedaż kredytowana.
  • Kompleksowe wsparcie dla urządzeń zewnętrznych, takich jak kasy fiskalne, drukarki, wagi czytniki kodów kreskowych.
  • Integrację z systemami finansowo-księgowymi, takimi jak Rachmistrz nexo PRO i Rewizor nexo PRO.
  • Dodatkowe funkcje, takie jak tworzenie własnych raportów, definiowanie własnych ról użytkowników czy obsługa wielowalutowości.

Subiekt nexo PRO umożliwia również szczegółowe monitorowanie i kontrolowanie zamówień, płatności i dostaw, dzięki funkcjom takim jak asortyment na zamówieniach, asortyment na wyczerpaniu czy asortyment na zleceniach.

Oprogramowanie Subiekt nexo PRO to inwestycja w przyszłość Twojego przedsiębiorstwa. Skorzystaj z zaawansowanego wsparcia w zarządzaniu sprzedażą i zadbaj o rozwój swojej firmy.