Subiekt nexo 1 stanowisko

Subiekt nexo to intuicyjny program do zarządzania sprzedażą, dedykowany małym i średnim przedsiębiorstwom, ułatwiający codzienną pracę w biznesie.

Subiekt nexo - Idealne rozwiązanie dla małych i średnich firm

Subiekt nexo to wszechstronny i łatwy w obsłudze program do zarządzania sprzedażą, dedykowany małym i średnim przedsiębiorstwom z różnych branż. Jego intuicyjny interfejs oraz szeroka gama funkcjonalności sprawiają, że jest niezastąpiony w sklepach, hurtowniach czy zakładach usługowych.

Zaawansowane zarządzanie magazynem i dokumentami handlowymi Program oferuje efektywne zarządzanie gospodarką magazynową, obsługując wszystkie rodzaje dokumentów handlowych oraz zaawansowany system zamówień. Umożliwia również elastyczne podejście do polityki cenowej, dopasowanej do potrzeb poszczególnych klientów.

Kompleksowe funkcje finansowe i rozliczeniowe Subiekt nexo pozwala wykonywać operacje kasowe, bankowe oraz tworzyć raporty kasowe, a także ewidencjonować rozrachunki, działania windykacyjne i tabele kursów walut. Wsparcie dla systemów księgowych Rachmistrz nexo i Rewizor nexo gwarantuje pełną integrację z modułami finansowo-księgowymi.

Integracja z urządzeniami zewnętrznymi i obsługa klientów Program umożliwia zaawansowaną ewidencję asortymentu, klientów, instytucji, urządzeń zewnętrznych, pracowników oraz wspólników. Obsługuje także urządzenia takie jak kasy fiskalne, drukarki fiskalne, wagi etykietujące czy czytniki kodów kreskowych.

Subiekt nexo - 1 stanowisko: podstawowy pakiet dla jednego komputera Pakiet podstawowy Subiekt nexo - 1 stanowisko pozwala na pracę na jednym stanowisku komputerowym, dostarczając wszystkich niezbędnych narzędzi do sprawnego prowadzenia działalności gospodarczej.

Zainwestuj w Subiekt nexo i ułatw sobie prowadzenie biznesu!