Rewizor nexo PRO 1 stanowisko

Rewizor nexo PRO to doskonałe narzędzie do pełnej księgowości dla małych, średnich firm oraz biur rachunkowych.

Oferuje nie tylko podstawowe funkcje zarządzania finansami, ale także zaawansowane rozwiązania, które ułatwiają pracę i zwiększają efektywność.

Cena: 1 247,50 zł
brutto: 1 534,43 zł
2 495,00 zł

Rewizor nexo PRO - zaawansowany system finansowo-księgowy dla wymagających użytkowników

Rewizor nexo PRO to wyjątkowo elastyczny i otwarty system finansowo-księgowy, dedykowany dla wymagających użytkowników. Jako zaawansowana wersja programu Rewizor nexo, oferuje szereg dodatkowych funkcji, takich jak wielopoziomowe konta kartotekowe, tworzenie własnych raportów, definiowanie transakcji VAT, analiza zapisów według różnorodnych cech, a także indywidualne rozwiązania dzięki punktom rozszerzeń i Sferze dla Rewizora.

Wchodząc w skład pakietu InsERT nexo, Rewizor nexo PRO współpracuje z innymi aplikacjami tego pakietu, takimi jak Subiekt nexo PRO do obsługi sprzedaży i gospodarki magazynowej, Rachmistrz nexo PRO do prowadzenia uproszczonej księgowości, Gratyfikant nexo PRO do zarządzania kadrami i płacami oraz Gestor nexo PRO do zarządzania relacjami z klientami.

W wersji PRO znajdziesz między innymi:

• Sferę dla Rewizora - dodawanie własnych rozwiązań z dostępem do dokumentacji technicznej i nexo SDK;
  • Wielopoziomowe konta kartotekowe w planie kont;
  • Filtrowanie kartotek księgowych po polach własnych;
  • Definiowanie transakcji VAT i własnych typów amortyzacji;
  • Ewidencja i rozliczanie walut, sesje kasowe i weryfikacja pracy kasjera;
  • Rozliczanie rozrachunków ratalnie i tworzenie własnych typów rozrachunków;
  • Ewidencja sesji rozliczeniowych, rozliczenia wielowalutowe i kompensaty;
  • Rozbudowane schematy dekretacji, pola i słowniki własne do analizy według własnych kryteriów;
  • Definiowanie własnych raportów i wydruków z możliwością eksportu do innych programów InsERT nexo;
  • Punkty rozszerzeń do własnych algorytmów i rozszerzenia logiki biznesowej.

Z Rewizor nexo PRO uzyskasz pełną kontrolę nad swoją księgowością oraz możliwość dostosowania systemu do własnych potrzeb. Zainwestuj w zaawansowane narzędzie do zarządzania finansami i przekonaj się, jak wiele korzyści może przynieść Twojej firmie.