Subiekt nexo PRO 1 stanowisko upgrade z Subiekt GT

Subiekt nexo PRO – zaawansowane oprogramowanie do zarządzania sprzedażą w atrakcyjnej cenie

Zdecyduj się na Subiekt nexo PRO, jeśli chcesz przejść z InsERT GT, InsERT DOS lub InsERT dla Windows na nowoczesne i wszechstronne narzędzie do obsługi sprzedaży. Skorzystaj z promocyjnej ceny i zyskaj dostęp do licznych funkcji. Cena dotyczy przejścia do wersji Subiekt nexo PRO 1 stanowisko.

Przekonaj się, jak elastyczność i możliwości personalizacji Subiekta nexo PRO sprawią, że Twoja firma osiągnie jeszcze większy sukces.

Subiekt nexo PRO – zaawansowane narzędzie do obsługi sprzedaży

Dla małych i średnich firm poszukujących wszechstronnego oprogramowania do zarządzania sprzedażą, Subiekt nexo PRO to kompleksowe rozwiązanie, które zaspokoi nawet najbardziej wymagające potrzeby. Oferując bogatszy zestaw funkcji niż standardowa wersja Subiekta nexo, ten program zapewnia wyjątkową elastyczność i kontrolę w obszarze zarządzania handlem.

Kluczowe funkcje Subiekta nexo PRO obejmują:

• Wsparcie dla przedsiębiorstw wielooddziałowych z zaawansowanym zarządzaniem cenami i zamówieniami.
  • Personalizacja ustawień, w tym dodawanie pól do różnych elementów programu, wprowadzanie własnych wzorców wydruku i raportów.
  • Pełna obsługa dokumentów handlowych i magazynowych, płatności, rachunków bankowych, kartotek asortymentu i klientów.
  • Zaawansowane funkcje dla urządzeń zewnętrznych, takich jak kasy fiskalne, drukarki fiskalne, wagi etykietujące i czytniki kodów kreskowych.
  • Integracja z systemami finansowo-księgowymi.

W wersji PRO dostępne są także dodatkowe funkcje, takie jak:

• Sfera dla Subiekta nexo – tworzenie własnych rozwiązań.
  • Definiowanie własnych raportów i wydruków.
  • Zaawansowane pola własne do obiektów systemu.
  • Ułatwienia w zarządzaniu uprawnieniami użytkowników.
  • Obsługa zamienników, oddziałów firmy i automatycznie numerowanych partii.
  • Ulepszone funkcje zarządzania zamówieniami, płatnościami i rozliczeniami.

Subiekt nexo PRO to wszechstronne i elastyczne narzędzie do zarządzania sprzedażą, które może być dostosowane do indywidualnych potrzeb każdej firmy. Jego zaawansowane funkcje i możliwość personalizacji sprawiają, że program ten jest idealnym rozwiązaniem dla tych, którzy poszukują wyjątkowej kontroli nad swoją działalnością handlową.